11/06/2012

Winter Wonderland

Hellou taasen,

Ei kait tässä oikeastaan voi muuta sanoa näin aluksi kuin sen, että ei herran jumala tuolla ulkona on paljon lunta! Ollut jo monta viikkoa ( Ainakin täällä päin Suomea), välillä se on sulanut pois ja sitten satanut uudelleen takaisin. Ei siinä mitään pahaa ole, koska minun mielestäni Talvi on kaunis vuoden aika. <3
Tiet on jäässä, siitä en niin paljon välitä, koska jää tekee teistä vaarallisia. ( Tai no, kyllähän te sen tiedätte ilman, että minä sitä sanon. :) )
Eilen oltiin kavereiden kanssa pitämässä esittelya paikallisen Lions Clubin jäsenille meidän Ranskan matkasta, olen jo pari kirjoitusta siitä matkasta tehnytkin. Näyteltiin kuvia koneella ja kerrottiin mitä siellä tehtiin ja mitä nähtiin, sen jälkeen juotiin kahvit ja lähdettiin pois. :)
Ajeltiin ystäväni kanssa sitten sen jälkeen kylällä ja juteltiin pitkästä aikaa kunnolla, oli kyllä mukavaa ei siinä. :)
Siinä ajelessa huomasi tosiaan, näin palatakseni niin sanottuun aiheeseen, että tiet on jäässä, koska ne kimalsi katulamppujen valossa ja auton jarrutusmatka on pidentynyt vähäsen. Ei minua kylläkään pelottanut autossa istua kun ystäväni ajoi, koska hän on varovainen ja hyvä kuski. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti